Nu ‘stricăm’ bradul, până nu facem cheful

Cum ȋn industria hotelieră, de sărbători, activitatea este continuă, am zis că e musai să dăm o paranghelie cu prima ocazie, să sărbătorim cum se cuvine sfârşitul, dar mai ales ȋnceputul de an. Muncă, muncă, dar ne trebuie şi distracţie! 

Am zis, am făcut planuri şi am trecut la acţiune.
Prima parte a lunii ianuarie ni s-a părut cea mai potrivită, pratic l-am gândit la modul: “ȋl facem cât ȋncă mai avem brăduţul ȋmpodobit ȋn recepţie”.  

Am scos din şifonier cravatele, tocurile, ‘hainele de duminică’ şi ne-am adunat cu toţii laolaltă (Lol et Lola, Capitolina City Chic & Aparthotel Gutinului), pentru a da viaţă celui mai reuşit chef de până acum pe care l-am facut. 
Mărturisim că am pus DJ-ul la muncă grea, căci am reuşit să scoatem din noi toate dansurile posibile. De la samba pân’ la o tropotită ca pe valea Izei le-am cam bifat pe toate, de mai multe ori, până s-a crăpat de ziuă. 

 Şi, ca să fie complet meniul, petrecerea noastră s-a aliniat exact cu momentul când am primit şi premiile de excelenţă din partea Booking.com – care cu atât mai mult ne-au impulsionat.

Mulţumim pe această cale clienţilor noştri care ne-au răsplătit implicarea şi dezinvoltura noastră ȋn a oferi cele mai bune servicii hoteliere. 
Promitem să rămânem la fel de dezinvolţi – atât la muncă, cât şi la distracţie. 😊