null

Parcare

Chiar dacă suntem în centrul orașului, ne-am gândit la confortul tău și la dorința de a-ți parca mașina în siguranță și aproape de locul de cazare. Hotelul dispune de 35 de locuri de parcare, mai mult decât suficiente pentru toți oaspeții noștri. În plus, suntem singurul hotel din oraș care îți oferă posibilitatea de a-ți încărca mașina electrică pe timpul cazării. How cool is that?
null

Servicii de concierge

Vrei să afli care sunt ultimele spectacole din oraș, cele mai noi și sofisticate restaurante, expozițiile cele mai impresionante sau locurile mai puțin cunoscute din Cluj? Apelează la concierge-ul hotelului, care îți va recomanda în mod profesionist (și, bineînțeles, gratis) ce merită și ce nu merită văzut, făcut sau încercat în orașul nostru. Tot el îți poate face rezervări la taxi, spectacole sau restaurante.
null

Închiriere laptop

Dacă trebuie să intri într-o conferință pe Skype sau să finalizezi o prezentare și ți-ai uitat laptopul acasă, nicio problemă. Îți oferim noi unul. Gratuit.
null

Room service

Întreg hotelul nostru este gândit având în minte două lucruri: tu și confortul tău. De aceea, dacă ai poftă să iei prânzul sau cina în cameră trebuie doar să ne spui. Vom lua legătura cu cei mai buni bucătari de la restaurantele Marty, Tokyo și New Croco, care îți vor pregăti mese delicioase astfel încât să te bucuri pe deplin de timpul petrecut la noi.

ALTE FACILITĂȚI

Recepție non–stop

Trezirea clienților la ora solicitată

Aparat de lustruit pantofi

Servicii de spălătorie și călcătorie

Servicii de business center și secretariat

Servicii de curierat

Rent-a-Car