Reggeli

A helyiség, ahol a hotelben a reggelit tálaljuk, vidám és barátságos, ami majd arra késztet, hogy türelmetlenül várd az újabb reggelt. 7.00 és 10.00 óra között itt jóllakásig ehetsz a rendelkezésedre álló finomságokból.

Az asztalról nem hiányoznak a friss gyümölcsök és zöldségek, a reggeli órákban a szakácsaink által készített péksütemények vagy a házi zakuszka és padlizsánsaláta. Kedved szerint kombinálhatod a reggelit, hogy energiával telve kezdd a napot.

Sőt, ebédre és vacsorára lehetőséget kínálunk arra, hogy élvezhesd a Marty, New Croco és Tokyo éttermek specialitásait: ezeket megkóstolhatod a hotelben vagy az étteremben, továbbá a hotel számlájához lehet csatolni.

Vacsora

Amennyiben szeretnél a szobában vacsorázni, csak szólj nekünk.

Felvesszük a kapcsolatot a Marty, Tokyo és New Croco éttermek legjobb szakácsaival, akik ízletes ételeket készítenek, hogy teljes mértékben élvezhesd a nálunk töltött időt.

TOVÁBBI KÉPEK

EXTRA

Szobaszervíz

A hotel kialakításakor két dolgot tartottunk szem előtt: téged és kényelmedet. Ezért, ha ahhoz van kedved, hogy a szobában ebédelj vagy vacsorázz, csak szólj nekünk. Felvesszük a kapcsolatot a Marty, Tokyo és New Croco éttermek legjobb szakácsaival, akik ízletes ételeket készítenek, hogy teljes mértékben élvezhesd a nálunk töltött időt.