null

Parkolás

Bár a városközpontban vagyunk, gondoltunk kényelmedre is, valamint arra, hogy biztonságban, a szálláshoz közel parkolhasd le autódat. A hotel 35 parkolóhellyel rendelkezik, mely több, mint elégséges az összes vendégünk számára. Ezen kívül, egyedüli hotelként a városban, a szállás idejére lehetőséget biztosítunk elektromos jármű feltöltésére. How cool is that?
null

Szállodaportási szolgáltatások

Szeretnéd megtudni, hogy melyek az utolsó előadások a városban, a legújabb és legkifinomultabb éttermek, a legcsodálatosabb kiállítások vagy a legkevésbé ismert helyek Kolozsváron? Fordulj a hotel portaszolgálatához, ahol profi módon (és természetesen ingyen) megtudhatod, hogy mit érdemes vagy nem megnézni, megtenni vagy kipróbálni városunkban. Ugyancsak ott adhatsz le foglalást taxira, előadásra vagy étteremre.
null

Laptop bérlés

Ha konferenciahívást kell intéznek Skype-on, vagy be kell fejezned egy előadást, és otthon felejtetted a laptopod, semmi gond. Felajánlunk neked egyet. Ingyen.
null

Szobaszervíz

A hotel kialakításakor két dolgot tartottunk szem előtt: téged és kényelmedet. Ezért, ha ahhoz van kedved, hogy a szobában ebédelj vagy vacsorázz, csak szólj nekünk. Felvesszük a kapcsolatot a Marty, Tokyo és New Croco éttermek legjobb szakácsaival, akik ízletes ételeket készítenek, hogy teljes mértékben élvezhesd a nálunk töltött időt.