Micul dejun

Spațiul în care este servit micul dejun în hotelul nostru are un design vesel și prietenos, care te va face să întâmpini cu bucurie venirea unei noi dimineți. Aici, între orele 7.00 și 10.00, poți mânca pe săturate din bunătățile pe care ți le punem la dispoziție.

De pe masă nu vor lipsi fructele și legumele proaspete, patiseria făcută la prima oră a dimineții sau zacusca de casă și salata de vinete. Vei putea alege orice combinație de mic dejun dorești, pentru a-ți începe ziua plin de energie.

Prânz și cină

Mai mult de atât, pentru prânz și cină îți oferim posibilitatea de a te bucura de specialitățile oferite de restaurantele Marty, New Croco și Tokyo, pe care le poți savura fie la hotel, fie la restaurant, și care pot fi incluse pe nota de plată a hotelului.

Dacă ai poftă să iei masa în cameră trebuie doar să ne spui.

Vom lua legătura cu cei mai buni bucătari de  la restaurantele menționate, care îți vor pregăti mese delicioase astfel încât să te bucuri pe deplin de timpul petrecut la noi.

MAI MULTE IMAGINI

EXTRA

Room service

Întreg hotelul nostru este gândit având în minte un singur lucru:
tu și confortul tău.

De aceea, dacă ai poftă să iei prânzul sau cina în cameră trebuie doar să ne spui. Vom lua legătura cu cei mai buni bucătari de la restaurantele Marty, Tokyo și New Croco, care îți vor pregăti mese delicioase astfel încât să te bucuri pe deplin de timpul petrecut la noi.