Vino să-ți lași mașina electrică la încărcat!

Prima dată când ne-a intrat o Tesla pe poartă, aproape că nici nu am observat-o, sau mai degrabă n-am auzit-o, fiind de-o silenţiozitate totală, căci de observat e cam greu să nu iasă ȋn evidenţă o asemenea bijuterie tehnică.

Fireşte, cum nu toată ziua te ȋntâlneşti cu asemenea maşini, ne-am uitat cu toţii la ea, am analizat-o şi admirat-o. Ca să abordăm cu puţin umor subiectul, putem spune că eram precum nişte vecini din anii 90, ieşiţi pe geamul apartamentului de la bloc, stand gură-cască şi făcând tot felul de supoziţii cu privire la capacităţilor tehnice ale noii maşini cumpărate de un vecin de la bloc. 😊
Ca noroc, clientul care o deţine ne-a făcut şi un mic ”tur al maşinii”, cât să ne facem o idee despre ‘ce şi cum’ când vine vorba de o maşină electrică.
Ȋn ultimii 2 ani, de când avem staţia de ȋncărcare a maşinilor electrice, am observat o creştere continuă a celor care ne cer să-şi ȋncarce maşinile electrice, fapt care ne bucură şi ne dă speranţă că poate nu e prea târziu şi lupta ȋmpotrivă poluării planetei poate fi câştigată.
Pentru cei care deţin o astfel de maşină sau intenţionează să-şi achiziţioneze una, probabil printre primele ‘griji’ pe care le ȋncearcă, se referă la amplasarea staţiilor de ȋncărcare. Cum autonomia maşinilor nu este ȋncă foarte ridicată, e important să-ţi calculezi foarte bine ‘itinerariul’, pentru a nu rămâne ȋn pană de curent.
Unul din aceste site-uri, pe care-l recomandăm şi unde ne găsiţi şi pe noi (Lol et Lola Hotel) este Plug Share, ce deţine printre cele mai complete ‘enciclopedii’ cu staţiile de ȋncarcare aflate ȋn România, dar şi ȋn Europa.

Aşadar, vă urăm drumuri bune, iar pe tine Tesla sau oricare altă maşină electrică*, te aşteptăm oricând să te băgăm ȋn perfuzii!  🙂

*Fireşte, pentru clienţii hotelului ȋncărcarea este gratuită. 🙂